triatlon

EL CAX TRIATLÓ PARTICIPA ACTIVAMENT AL AQUATLÓ AUTONÒMIC DE CULLERA

UN IMPORTANTS NOMBRE DE TRIATLETES DEL CAX TRIATLÓ PARTICIPAREN EN EL AQUATLÓ AUTONÒMIC DE CULLERA

Cullera, 1 de Novembre del 2020. El CAX TRIATLÓ ha tancat un gran cap de setmana de competicions a Cullera amb l’aquatló autonòmic, prova que està dins del calendari oficial de la Federació Valenciana de Triatló i Campionat Autonòmic. Aquesta competició ha estat marcada per les fortes mesures de seguretat sanitària preparades per la Federació de Triatló Valenciana.

Per a la majoria dels nostres triatletes que van participar era la primera vegada en competir amb aquest format, format molt atractiu on els grans nadadors poden donar el seu màxim.

Destaquem el segon lloc en la classificació general femenina de Laia Garrido , i del nostre company Jesus Soler, que va aconseguir el segon lloc a la seua categoria. Enhorabona!

Desde la secció de triatló del Club Atletisme Xàtiva volem agrair als nostres patrocinadors per donar suport a aquesta gran família i projecte el qual seria impossible sense la seu recolzament: Low Batery Man, Dental Carralero, Fisiotolsà Xàtiva, Ángel Fernández Preparador Personal, Pintauto Xàtiva, Valles Plàstic i Gsport. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *