triatlon

EL CAX TRIATLÓ MASCULÍ ASCENDEIX A PRIMERA DIVISIÓ I EL FEMENÍ ASEGURA LA SEGONA DIVISIÓ A CULLERA

Publicado el

ELS TRIATLETES DEL CAX TRIATLÓ HAN ACONSEGUIT L’ ASCENS A PRIMERA DIVISIÓ EN UNA GRANDÍSSIMA TEMPORADA.  LES TRIATLETES HAN ACONSEGUIT ASEGURAR LA SEUA PLAÇA EN SEGONA DIVISIÓ GRÀCIES AL MERAVELLÓS ESFORÇ DE LES SEUES INTEGRANTS.  

Cullera, 31 d’octubre del 2020. El CAX TRIATLÓ ha tancat una atípica temporada 2020 amb grans resultats, l’equip masculí de triatló després del seu primer any en segona divisió, ha aconseguit l’ascens a primera divisió en lliga de clubs, fet molt inusual degut al gran nivell que comporta aquesta divisió. Mentres que l’equip femení a consolidat la segona divisió gràcies a les seues integrants, que han donat el màxim per mantindre la seua posició. 

Durant la jornada del dissabte es va disputar l’última prova de la Lliga de Clubs de Triatló de la Comunitat Valencians a Cullera amb unes fortisimes mesures de seguretat baix l’estricte protocol de la Federació Valenciana de Triatlo.

L’equip va disfrutar de l’última prova de la temporada, la majoria amb moltes ganes de competir donades les cirscunstàncies. Destaquem la gran carrera que va fer el nostre triatleta Ricard Soriano, guanyant el primer premi a la seua categoria, i quedant amb una bona posició en la classificació general. 

Desde la secció de triatló del Club Atletisme Xàtiva volem agrair als nostres patrocinadors per donar suport a aquesta gran família i projecte el qual seria impossible sense la seu recolzament: Low Batery Man, Dental Carralero, Fisiotolsà Xàtiva, Ángel Fernández Preparador Personal, Pintauto Xàtiva, Valles Plàstic i Gsport. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *