triatlon

CRISTINA DE LA TORRE GUANYA EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE DUATLÓ DE MITJA DISTÀNCIA GGEE 2020

LA TRIATLETA DEL CLUB ATLETISME XÀTIVA OBTÉ LA VICTORIA PER  GRUP D’EDAT AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE DUATLÓ DE MITJA DISTÀNCIA GG EE 2020

Sòria, 25 d’octubre del 2020, Cristian de la Torre Paredes, triatleta del Club Atletisme Xàtiva es va proclamar campiona d’Espanya de Duatló de mitja distància 2020 en Sòria, en una prova disputada baix el format de contrarellotge i amb severes mesures de seguretat, que incloïen la disputa completa dels segments de carrera a peu a l’interior del CAEP Sòria. Les proves formaven també la tercera jornada de les Lligues Loteries de Duatló en el present any. Cal remarcar que la prova es va celebrar amb totes les mesures de seguretat baix l’estricte protocol FETRI para la Covid-19. Cristina va aconseguir la victoria al seu grup d’edat amb un temps de 03:13:30.

Desde la secció de triatló del Club Atletisme Xàtiva volem agrair als nostres patrocinadors per donar suport a aquesta gran família i projecte el qual seria impossible sense la seu recolzament: Low Batery Man, Dental Carralero, Fisiotolsà Xàtiva, Ángel Fernández Preparador Personal, Pintauto Xàtiva, Valles Plàstic i Gsport.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *