orientació

Resum del 32é Trofeu Internacional Costa Cálida.


El CAX Orientació participa en el Trofeu Costa Càlida

Al voltant d’uns 1.500 orientadors, d’unes 25 nacionalitats diferents, s’han reunit en el XXXII Trofeu Internacional d’Orientació Costa Càlida de Múrcia que se celebrà a la ciutat de Iecla el passat cap de setmana 29 de febrer i 1 de març. Aquest trofeu s’emmarca en la 3ª prova de la Lliga Espanyola d’Orientació (LEO) en la qual el CAX Orientació va participar amb un total de 12 orientadors en les proves de Llarga i Mitja distància i  Sprint.

El cap de setmana va comptar amb una climatologia molt bona per a la pràctica de l’esport de l’orientació i el mapa de la zona va ser un dels més tècnics amb gran quantitat d’elements per determinar la navegació. Per altra banda, la carrera Sprint es va disputar pels carrers  del casc antic de la ciutat de Iecla, al voltant de la muntanya del castell, la qual cosa, feia que la ruta a seguir tinguera força pendent i desnivells notables. 

Els més menuts del club van participar en la prova d’Open Groc el diumenge 1 de març acompanyats d’algun adult. La cursa els va servir per a agafar confiança en l’ús del mapa i la brúixola.

En aquesta prova de la Lliga Espanyola d’Orientació, el CAX Orientació, que milita en la 3ª Divisió, va quedar en l’11ª posició, la qual cosa li permet sumar un total de 505.38 punts i assolir la 18ª posició després de celebrar-se tres proves de la LEO. 

La propera participació del CAX Orientació serà en el Trofeu d’Orientació “Pous de neu” Muntanyes alacantines, que se celebrarà a Xixona i a Ibi el 14 i 15 de març, respectivament, i que corresponen a la 2ª i 3ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) i a la 2ª i 3ª prova de la Lliga del Sud-Est (LSE).