atletisme

L’equip sub20 femení del CAX al Ct. d’Espanya de Cross per Clubs

Sòria acull este diumenge, 23 de febrer, una de les grans cites del calendari nacional de camp a través, es tracta del Campionat d’Espanya per Clubs. Igual que la passada temporada reunirà a prop de 2.500 atletes representant als millors conjunts de l’especialitat, 43 de la Comunitat Valenciana.

La carrera sub20 femenina comptarà amb la presència de l’equip del Club Atletisme Xàtiva format per Aïna Perez, Carla Ibáñez, Raquel Martínez i Carla Donat. Des d’ací els donem l’enhorabona per arribar tant lluny, força per afrontar sense covardia la prova, i els desitgem que gaudisquen d’aquesta experiència a la qual sols l’èlit té les portes obertes.

El campionat podrá seguir-se a la web de la RFEA; i a Teledeporte a partir de les 13:50h, però sols les carreres absolutes.